За аргументите
О, те не спорят с аргументи !
Те плюят в свойте опоненти!
И все вървят по тоя път,
с лъжи, с измами... И винят!
Не можеш да ги разбереш,
а камо ли при тях да спреш ?!
За жалост, тук така се прави...
Нима това са добри нрави?!
© Христо Славов Todos los derechos reservados