20 ene 2015, 11:16  

За бездомните кучета и котки 

  Poesía » Civil
365 0 0

Бездомните кучета и котки - в приют,

осигурете им и на тях уют,

щото по улиците изверги ходят,

а нещастните животинки се молят

такива "хора" да не срещат

и на новата година безразличието ни да не посрещат!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??