Всевишни, Истината Твоя
не е ли скрита
в гроздовия плод?
Във тъмния му еликсир
в безвремието дреме -
непроявен във ежедневието -
негативът с името Живот...
А може би – изкуство?
Приятелство?
Любов?
© Константин Корадов Todos los derechos reservados