Хора, не използвайте своята свобода
за да замърсявате родната природа!
Пазете я, не я мърсете с боклуци,
ако сте достойни, ако сте човеци!
Ако я унищожим - няма да ни има,
а тя е твърде крехка и ранима!
Ние самите сме си от нея част,
а много от вас я рушат със страст!
Първо помислете и ще има спасение,
към нея по-отговорно отношение!
glasutnamladitehora.wordpress.com/2015/08/17/тънем-в-мръсотия-и-това-май-ни-харесва/
© Георги Todos los derechos reservados