Ти си всичко, в което вярвам
и което искам всеки миг...
Ти си това, от което имам нужда,
което успява да ме развълнува,
което ме кара да се усмихвам.
С всеки миг те обиквам все повече
и болката става все по-голяма,
когато не си до мен...
Ти си всичко това...
И аз не искам нищо друго...
© Герито Todos los derechos reservados