9 jun 2007, 23:06

За човешката грешка - с малко надсмешка *Не сте сами* 

  Poesía
832 0 4
Чувате ли песните?
Виждате ли лентите?
Чувствате ли съпричастност
със суровата неясност?
Искате ли истини,
от утеха писна ви.
Бъдещето не е прекрасно,
но пък е кристално ясно:
Осем години празни обещания,
Осем години и неизпълнени желания!
Нашите българки търсят развитие.
Жертвите искат,
жертвите молят.
Български жертви на политици-любители.
* * *
Да бъдем съпричастни,
да бъдем единни
за наш'те сестри -
прекрасни и свидни.
Да бъдем съгласни
с едно общо мнение.
Но всичко това е едно
ИЗВИНЕНИЕ!
За дни пропилени,
безвъзвратно отнети.
Мързеливи безумци,
сестрите върнете!
Но без тоя фарс
и без тоя шум!
Да си ефектен,
изисква се ум...
***
Тъжното е,
че вече всеки ден
някой пред обстрела застава,
а народа спящ чак
след осем години възстава!


Поздрави на nikolaidragiev - Благодаря за вдъхновението!

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??