6 mar 2012, 11:28

За цигарата ми 

  Poesía » Filosófica
391 0 2

 

            За цигарата ми

 

Стоя с цигарата си. И прогонвам Самотата...

Обсъждаме парливите въпроси на  Деня.

Целуваме се, като влюбени  в устата...

Цени ме тя... И аз самият вечно я ценя!

 

Макар, че много пъти, като дрямка съм  я гонил...

И много пъти аз съм страдал  от това!

Заканвах се. И стрелях аз  с най-злостните патрони!...

Изгубвах я,  но най–подир  и аз склоних глава!...

 

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвам се, че съм Ви доставил малко удоволствие!И аз Ви благодаря за хубавите думи!Бих бил щастлив да прочетете и харесате и други мои работи!Поздрави и пожелания за хубави дни!
  • Много ми хареса!
Propuestas
: ??:??