1 ago 2008, 6:39

За цвета му те питам 

  Poesía
795 2 11
Нарисувай ми вятъра,
нарисувай сърцето му
и зениците луднали
да се блъскат в небето.
Нарисувай нозете му
попилени от скитане
и гнева му понякога
в изпочупени мигове.
Нарисувай крилете му,
невидени от никого
и тангото на листите
като обич завихрено.
За да мога да видя
как изглежда душата му.

За цвета му те питам...
Нарисувай ми вятъра!

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??