За да се срещнат нашите души
Столетия е трябвало да се роди душата
и в тялото ти да се въплъти,
и векове изминали са на земята,
за да се срещнат нашите души.
Сияния на залези далечни и красиви
умирали са в нашите сърца…
Очаквали сме слънцето да се запали,
душите ни да свърже любовта,
а те били са толкова самотни,
чертаели пътеки сред звезди
и само в плановете сложни, вечни
намирали са чувства и мечти.
И в летен ден родила се е обич нова,
така красива, непозната на света,
тя теб и мене имала е за основа,
създала ни от слънчевата светлина.
Столетия е трябвало да се роди душата
и в тялото ти да се въплъти,
и векове изминали са на земята,
за да се срещнат нашите души.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados