Правя
от всеки ден
(козуначен)
конски великден
кокуряк.
За да те имам,
хващам се
(на бас американски)
за гърдите
на Памела Андерсън.
За да те имам,
гледам
през
(Дързост и красота)
теб да открия
(в) безкрая.
За да те имам,
трая си.
© Ангел Todos los derechos reservados