Обрах всички НЕ - та на интернета
и единúчки,
за да те имам.
Омотах римите,
коленичейки ничком
крещях пред всички.
Крещях -
ооооооооооо...
...бичам...
...тееее!!
За да те имам,
разля ми се бирата
върху клавиатурата,
избегà мишката,
скапà ми се Пи -
Си - то
от напреже...
* * * * *
Изгоря ми бушона.
*************
Къде ми е коня
поне -
же
(зобва сълзите ми
позеленели)?
Довечера ще.
Обаче щото.
Запелте-
чe ми е.
Беее - ли
Значи
Зна
че.
Ч
*
Боже...
и всичко това за да те имам.
Теб! Съществото@Вселена!
© Ангел Todos los derechos reservados