7 jul 2013, 0:52

За думите 

  Poesía » De amor
458 0 1

По теб ароматът не може
да се сравни със никое цвете,
допирът на твоята кожа
пари невидимия ми етер.

Ти заявяваш със плътта си
за нещо огнено и толкоз нежно
със замах тъй сладък и опасен,
чак пребледнява моето бежово.

И ако трябва тук да те поканя,
по-блед бих станал и от тебешир,
от мисъл и на рак цвета ще хвана -
за думите, които ще харесаш ти...!



© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??