За две сълзи, изплакани за теб...
Потънали във капчици роса...
Разтапящи прозрачен лед...
Достигащи високи небеса...
За две сълзи, изплакани за теб...
Събиращи искряща светлина...
Със вкус на сладък , горски мед...
Таящи в себе си вина...
За две сълзи от мойте очи...
Извиращи направо от душата...
Символ на изгубени мечти...
Символ на страха и на тъгата...
Готова ли си ти ми простиш...
За тези мои две сълзи?...
Знам - малко са и малко струват...
Но шепнат тихичко: "Прости"...
© ПразеН Todos los derechos reservados