Дали дъждът, който вали
от прихлупеното сиво небе,
ще измие греховете ни
Защо винаги на празник, Господи,
идва страдението на изтормозения ни беден народ?
И има ли начин да изкупим греховете си,
за да бъдат щастливи децата ни
и усмивки да греят по лицата им?
Толкова болка и мъка,
само в един миг!
Дай ни възможност
и ние ще се променим и по-добри
ще станем едни към други.
Обещаваме ти, Господи,
моля те и нека Бог да прости загиналите
и да пази живите,
защото дъждът и сърцата ни ще измият
греховете ни.
© Петър Арсов Todos los derechos reservados
Чул те Господ!