Палавата Звездомира
място все не си намира.
Пуши, охка, пъшка,
само дето се не тръшка...
Прави и се секс горката,
чака всеки ден колата,
най-сетне да дойде време
бай Драгинко да я вземе.
Да я води по битака,
да развее си байрака...
Той обича да я облича,
тя пък - да му се съблича...
Местенцето - жадувано,
от седмица - планувано.
Само прага да прескочи
и в банята да се насочи...
Грабва пъстрата хавлия,
купена за леля Сия.
Подмива се. Изтрива се.
Ето как хавлията
стана жертва на свободията?!
© Димка Първанова Todos los derechos reservados