21 abr 2012, 10:57

За хората 

  Poesía » Filosófica
524 0 0

            За хората

 

Когато някому със нещо си полезен

и щом раздаваш своя малък дял,

когато от живота си не си разглезен,

бъди уверен -  в прав път си вървял!

 

Когато ти си скътан в нечии зеници

и имаш място в нечие сърце,

над тебе няма да заграчат злите птици

и ти ще срещаш Лошото с лице…

 

В живота винаги зли псета ще те лаят

и грозни гарвани ще те кълват!

Но хората край тебе все ще те познаят

и те от хулите ще те спасят!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??