10 jul 2014, 11:37

За хората и Обществото 

  Poesía » Filosófica
347 0 1

В живота си познавам хора,
до гроб които ще ценя.
А има  други "във Обора,
с които думи не деля!

Нещата ни са двупосочни,
със плюс и минус ги следя...
Оглеждам хората нарочно,
не само с тях се веселя.

Отивам нейде и се връщам,
обичам да съм  у дома,
там спомените си разгръщам,
и гоня дневната тъма!

Обичам някого, друг мразя,
с едни се свързам, а с други -не,
с тояга от едни се пазя,
за други съм без джапане!

До днес така съм във живота,
не всеки е за мен добър,
а друг за мен представя "Злото",
дори за някой да е "Сър"!
  09.07.2014г. Драгойнов

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво!!! Продължавай все така, някои хора не заслужават добрината ти! Отличен 6 от мен!
Propuestas
: ??:??