17 feb 2011, 11:38

За лъжеца 

  Poesía » De amor
1338 0 0

Казваш ми, че ме желаеш,
ала виждам друга в твоите очи.
С едно момиче щом не можеш да останеш,
защо ни лъжеш пак - кажи?
Искаш ме, за да съм твоя,
за да не съм с друг сега.
Но кажи, защо, за бога,

не можеш да решиш с коя?
Мислех си, че е в мен проблема,

че не съм достойна по душа.
Мислех си, че съм виновна,

че съм още влюбена.
Ала истината е такава

- ти не ще решиш сега.
Ще се луташ ту при мене, ту при нея

и така във вечността.

© Теодора Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??