За всичко, което имаме и нямаме,
за всички откраднати мигове,
за всичките сълзи изплакани,
за спомените ми индигови,
за болката в душата ми погребана,
за нощите ми щастие,
за тъгата моя непотребна,
за огъня, все още неизгаснал,
за всичките ми неизпяти песни
и стихове нeписани,
аз пазя твоята любов в сърцето си
и знам - тя ще ми липсва!
© Жулиета Великова Todos los derechos reservados
Прекрасни стихове си написала!
Продължавай, не спирай!
Успех ти желая!