За малко съм на този свят -
въздишка, порив, стон.
Душата ми е цъфнал цвят,
а вярата - озон.
Криле си нямам, но летят
мечтите ми - ята...
Южнякът ми е роден брат,
сестрица - пролетта.
И знам, след земния си път -
искрица от Любов -
на вас ще пея всеки път
от звездния покров...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados