Тази вечер видях мама,
тя бе заспала докато гледала филм,
видях нейната неприятна премяна
изморила се бе от този студ вън...
До нея клекнах, чело целунах
и меката кожа в устните мои попи.
Помислих си " мамо, за всичко дет сторих
моля те, мамо, прости ми, прости"
Тя бе ми простила отдавна,
за всяка неволя и всеки проблем...
Тъжно ми бе да я виждам изморена
и все по-стара всеки Божи ден...
Хванах ръката и от работа умаляла
и нея целунах, докато сълзата тече...
Помислих си, "мамо, аз всичко за тебе ще сторя,
както ти прави до днес за твойто дете!"
© Христина Юлианова Todos los derechos reservados