Надежда приютих в сърцето -
най-топлото гнездо.
Летяха облаците летни
в душата - небосвод...
Осъмнах с изгрева усмихнат -
по-лека от перце.
И, носена от вятъра, поисках
за миг да съм при теб.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados