Допир, стенание
и дъх от цигара...
Възбуждащо желание
с аромат на изневяра.
Поглед и вкус само,
после - въздишки
и грехове, и забрани,
и страсти, и... дишай!
Твоя тотално...
За миг... После не...
Привличаш фатално!
Искам пак! С теб!
© Петето Todos los derechos reservados