Аз на любов го научих,
не си мислú, че те обича.
Само на мен може той да се врича
и вечно да ме обича.
Жалка си,
не можеш да ме копираш.
Да имитираш -
не си мислú.
Няма втора като мен, запомни.
© Йолина Йорданова Todos los derechos reservados