Вече 12 години се знаем
и истината трябва да признаем,
че ще се разделяме сега,
ще тръгнем сами по света.
Бяхме нехайни и бяхме добри...
За прошка молим всички учители -
простете за всички бели,
за всички побелели коси.
Вижте стаята класна -
тя е пуста и празна.
В душата ти нахлува мрак,
че няма отново да прекрачиш нейния праг.
© Ели Todos los derechos reservados