Всеки мъж с практично мислене
подарява на жената
вещ за готвене и чистене,
а тя го бие по главата...
Пример друг пък е заетият
(да не казвам тъпогьоза)
Все забравя деня, клетият,
но туй е вече диагноза!...
Романтикът е различен -
Вино, свещи и бижу,
затова е тъй обичан
той във женската душа!
А хитрецът най-обича
еротичното бельо,
което после ще съблича
от нея в общото легло...
Има и породи други,
многоженци и богати
със любовници, съпруги -
От плешиви, до рогати...
Та гответе се, жени,
и кажете ми, греша ли...
Всички вас целувам ви
и нека грее любовта ви!
Нека обич да вали,
в очите щастие да свети!
Да имате все светли дни,
мъжете ви... да са поети!...
07.03.2021.
Георги Каменов
Честит празник, дами!
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерси, адаш 😊