Чудо на съдбата ли е това?
Или любовта силна и величествена -
Аз и Ти сме заедно?
Ето, Ти с топла душа и усмихнато лице,
с прегръдка топла стопляш моето сърце.
Аз и Ти - с усмивки на лицата
танцуваме нощем.
Звездите ярки и огромни
огряват нашите големи сърца...
© Пламен Дилов Todos los derechos reservados