Разминавахме се дълго време,
бягахме един от друг.
Износихме си свойто бреме
и ето ни отново тук.
Сега сме весели, щастливи,
смеем се като деца,
отдавна не сме си вече криви,
а напротив - със усмихнати лица.
Очите му са все така красиви,
моите - грейнали слънца.
Тук сме ние двама и
бленуваме за бъдещи деца.
Ще сме заедно до гроба, зная,
той искрено ми обеща,
за друго не мога да мечтая,
освен за бъдещ дом с нашите деца.
© Алина Todos los derechos reservados