За Него…
Обичаш ли дарявай всичко-
сърцето, тялото, душата си дори..
Заменяй щастието със сълзите,
обичаш ли го, му прости!
Да вярно е, ранявал те е много пъти,
но него също го боли,
когато гледа я в ръцете чужди-
иска му се да пророни и сълзи…
За тебе не е плакал – Вярно е нали?!
И това ще дойде – сигурна бъди!
А до тогава просто вярвай,
надявай се, че ще се промени,
че поне приятелка ще си за него ти!
Помагай му да е щастлив със нея,
втълпявай му че луда си по друг
и чакай сам да се досети,
че не си излишна тук!
Че нуждае се от твойте длани,
че му липсва погледа ти, твоят смях,
че се е влюбил без да иска..
че е бил такъв глупак!
Да не види любовта в очите искрени и чисти,
дa не пита себе си..Обича ли?..Кого?!
Да не разбере, че вместо нея…
Даваше му ти любов!
© Аззз Todos los derechos reservados