Какви коси!
По-меки от сатен,
от вятъра вълни,
по-хубави от ден!
Парещи искри!
По-ярки от лъчи.
Сърцето ми стопи
с прекрасни две очи.
А таз усмивка!
Напомня ми за рай,
мека, жадна, пивка
ме топли до безкрай!
Искам те за мен!
Най-сладката забрава!
Един откраднат ден
любовта си заслужава.
Нека да е порив,
да бъде тя такава,
че някъде от горе
Бог да ни прощава.
© Георги Бъчваров Todos los derechos reservados