4 sept 2008, 6:21

За нищо 

  Poesía » De amor
647 0 0
  • За нищо на света не съм родена,
  • за нищо на света никому не погледна,
  • за нищо на света няма да те дам,
  • и колкото нищо да кажа, аз те ОБИЧАМ!

© Имрен Алиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??