Вземи сърцето ми, което
обича само тебе във нощта!
Ще чуваш пулса на морето
и тихата любов на есента.
Ще шепнат устните ми само
за омагьосаните светове,
за всичко с теб неизживяно,
за красотата нежна в цветове…
За хиляди мечти среднощни,
за силни бури и за ветрове,
за всички изгреви разкошни,
донесли радост в ранни часове…
За твоите очи красиви,
за чувствата във моята душа,
за срещите така щастливи,
за влюбената в тебе тишина…
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados