Когато адски ми е тъпо,
отварям "Откровения".
И знам, че ще открия лек -
за моите съмнения.
Много пъти съм самотна
и все надничам в сайта.
Намирам там убежище
и много стихове ме смайват.
Когато търся вдъхновение,
пропита от хиляди болки.
Надничам пак в "Откровения",
да прочета някое стихотворение.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados