Не за тебе, а за мен е този.
И не за перлената ти усмивка,
нито за очаквано легло от рози.
Не пиша и за трепетите кратки,
нито за крадци на погледи,
и не, не мисля за целувки сладки -
не са крилете те на мойте полети.
Не за тебе, а за мен е този.
За мен - сама, с усмивка, с ведър поглед,
за мен - за тази без въпроси,
готова винаги за полет.
© Ния Todos los derechos reservados