17 may 2007, 23:47

За последно 

  Poesía
535 1 7
 Аз.
 Мога да пиша много.
 Със болка.
 Но нима е добре?
 
 Аз.
 За последно... отново.
 Без болка.
 Нека тя остане си в мойто сърце.
 17.05.2007

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??