За последно с теб ще се сбогувам,
днес погребвам най-красивите мечти.
Зная, че още дълго ще дочувам
сърцето ми от болка как крещи ...
За последно тази нощ ще се наплача,
от очите ми ще капят кървави сълзи,
в мен ще стене печално и душата,
плачейки ще пита дали ще преболи ...
За последно сега ще те обичам,
за последно ще целуна спомена за теб ...
После цял живот ще те отричам -
"... не те е имало и не те обичам ... "
© Todos los derechos reservados