11 jul 2007, 9:58

За приятел смятах те аз 

  Poesía
551 0 2

За приятел смятах те аз,

с усмивка поглеждах те в час,

ти слънце в очите ми беше

и като мечта в мислите ми седеше!

 

За приятел смятах те аз,

с енергия запълваше ти моя ден.

В мислите ми като идол беше

и като звезда в сърцето ми блестеше!

 

За приятел смятах те аз,

но влюбих се в теб за час,

сякаш любов от пръв поглед бе ти,

която за миг ме плени!

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??