Случайности в света не съществуват!
Това е сигурно като смъртта -
Аз искрено и лично го почуствах,
Разбрах какво е "сбъдната мечта".
Ако поискаш нещо много силно,
То няма начин да не се получи!
А Любовта е нежност и закрила -
Любов ли е - не можеш я изучи!
Юначна сила идва ти в гърдите,
Болят от обич и от мъка те,
Обвити във блаженство са ми дните
Вселената е в моите ръце.
Ревниво пазя всяка наша среща във
Ъгъла на моето сърце
Жадувам те, като във нощ гореща,
Докосвам те насън и наяве.
Аз знам, уверен съм, че има
Невъзвратимост между нас,
Естествена любов - взаимна,
Хронично овкусена с бяс.
Вкусът на любовта е сладък,
А може би и малко тръпкав.
Ще си ми вечния подарък,
А аз ще съм добър и гъвкав.
© Константин Коев Todos los derechos reservados