8 ago 2010, 20:13

За С. 

  Poesía » De amor
907 0 4

 

Ти казваш - от едно тесто замесени

сме всичките мъже на този свят.

Но не всички сме с една любов понесени -

различен мирис крие всеки цвят.

 

Ти имаш право. Знаеш ли кой люби,

но трябва нежността да пощадиш.

Пò бих желал да ме отблъснеш грубо,

отколкото със друг да ме сравниш!

 

 

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??