Всеки пише повече за мама,
аз за татко ще напиша някой ред.
Ще кажа, татко, за това, че съм голяма,
но въпреки това обичам да се сгуша в теб.
Момичето на татко за него винаги ще е дете,
а то ще търси опора, независимо колко расте.
Какво от това, че побеляват косите,
след като има кой да върви по следите.
© Велина Виткова Todos los derechos reservados