9 jun 2007, 23:09

За теб 

  Poesía
1065 0 12
Дали за друга обич съм родена,
или не намерих път към теб,
но всяка моя грижа споделена
бе ехо в безкраен път.

Опитах се да бъда всякаква,
добра и лоша, нежна и добра,
но не намерих отклик във сърцето ти,
като че беше то скала.

А зная, че обичаш нежността,
че самотата страшно ти тежи,
но много болка съм събрала във сърцето си,
не може вече тя да се стопи.

Знам колко малко на човек е нужно
да бъде радостен, щастлив, добър,
за мене винаги е било много важно
до теб с човека да живееш в мир.

Не се сърди, че търся обичта,
за мене тя е глътка въздух,
когато ме погледнеш със добри очи,
ще знам, че в теб доброто се събужда.

© Стефка Недева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??