Нека цял светът да знае
как безумно те обичам!
Откакто те познавам, все така е,
без тебе ми е трудно и да дишам.
Без да смятам, без да меря,
всичко аз на теб дарявам.
Как успях да те намеря...?
На късмета си до днес не мога да повярвам.
За мене значиш всичко -
ти си смисъл, истински живот.
Нямам тебе - значи нямам нищо,
обичам те с безкрайна пламенна любов!
© Зорница Събева Todos los derechos reservados