За теб сърцето ми тупти,
за теб жадуват моите очи!
За теб, за твоята усмивка нежна,
за теб и твоята кожа снежна!
Ти си в мислите ми ден и нощ,
ти ми даваш стимул за живот!
Ти си този, когото аз обичам!
Ти си този, заради когото от всичко се отричам!
Искам да ти кажа какво изпитвам аз!
Искам да съм с теб всеки миг и час!
Искам, но не мога, тя е винаги с теб!
Искам вече болката да спре... но не!
Винаги ще бъдеш в моята душа!
Винаги ще бъдеш моята мечта!
Винаги с очи ще търся теб в нощта!
Но ще бъдеш мой само и единствено в съня!
© Джоу Todos los derechos reservados