Не заравяй погледа си в тъгата жестока,
не се крий и не поемай в погрешна посока,
повярвай на шепотът ми пълен със болка,
завий се с душата ми... аз без тебе не мога.
Сипи ми от тази неземна тъга,твоя,
излей я в сърцето ми и отпий от покоя,
а аз жадна за тебе за тази душа,
ще пия от капките и ще ти дам любовта.
Не потушавай в сърцето си пламъка,
подпали ме и стопи си мъката,
недей... не си изхвърляй чувствата,
а с мойте се покрий, с топлината на устните!
NLM
© Новали Todos los derechos reservados
излей я в сърцето ми и отпий от покоя,
а аз жадна за тебе за тази душа,
ще пия от капките и ще ти дам любовта."
Много хубаво!