14 ago 2011, 19:14

За теб 

  Poesía » De amor
1116 0 11



Тази нощ

валят звезди.

Като пламтящи снежинки,

миглите и косата ми засипват

и върху дланите ми

мълчаливо кацат.

 

Духвам ги леко

нагоре,

с молитва

за теб.

 

 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??