17 may 2009, 1:23

За теб - III 

  Poesía » De amor
882 0 3

На А.
Здравей,

Отдавна не разказвам споделеното ни минало,
но то - не спира да чертае уморени кръгове.

Замислено се вплитат вчера, днес и утре
и все по-недвусмислено разбирам, че няма всъщност
вчера, днес и утре.

А всичко е една безкрайност от любов,
в която липсват вселенски измерения.
Една безкрайност от любов,
растяща неуморно в утробата ми женска.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??