Да се боря с бог не мога,
аз не съм такъв,
за човек се мисля просто,
а пък и изглеждам на такъв.
С нещо невъзможно ме сравняваш,
няма как да спра това,
аз не съм човек за проба,
аз съм мир и свобода.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados
Желая ти мир, свобода и високи творчески успехи!