Винаги съм се влюбвала
в невъзможното.
Исках го силно
и бързо отшумяваше.
Но с теб - година, две, три
и още чакам това чувство
да се изпари.
Не минава. Още сърцето ми
свива се при мисълта за теб,
а душата ми ридае
всяка нощ и ден.
Всичко в мен прошепва,
че иска те, но съдбата ни
различна е,
тъй различна а...
© Пламена Райчева Todos los derechos reservados