За теб - най-големия ми дар
Подарих ти най-прекрсното си цвете.
Подарих ти най-огнената страст.
Подарих ти най-сладкото желание.
Подарих ти най-милия си глас.
Оставих всичко мое в твоя власт:
оставих ти морето мое цветно,
оставих планините диви,
оставих и небето светло,
оставих реките и потоците красиви.
В твоите ръце аз дарих ти
най-нежното, най-свидното, що бе мое
и на теб най-тайното разкрих ти.
Целият ми свят, всичко - сега е твое!
© Велислава Адрианова Todos los derechos reservados