Към тебе все се устремявам,
изпълнена с радост и мечти!
Знай, никога, любими, не забравям
страстта, която в теб гори!
Не знам до колко аз успявам
да бъда в твоите мечти...
Желая всичко да остава
от мойта обич - в теб следи...
© Ирена Цветанова Todos los derechos reservados